fbpx

Tere!

Minu nimi on Joonas. Viimased 20 aastat olen töötanud koka ja peakokana mitmes erinevas riigis ja väga paljudes erinevates restoranides.

Mõned aastad tagasi tundsin vajadust enda täiendamiseks, seega astusin ülikooli, kus omandasin ettevõtluse, ärijuhtimise ja teenindusjuhtimisega seotud teadmisi.

Ma armastan koka tööd ja olen kõik need aastad teinud seda suure pühendumuse ja kirega. Puhtus ja kord on restorani köögis alati väga tähtsal kohal, seetõttu on korralikud puhastusvahendid ning õige puhastustehnika tihti koka parimad sõbrad (tema nugade kõrval).

Läbi aastate olen korduvalt õige vahendi või puhastustehnika leidmiseks pidanud pöörduma oma ema poole, kes on doktorikraadiga biokeemik ja puhastusvahendite ekspert.

Paar aastat tagasi hakkas ta jutustama mulle taimsel toorainel loodud uue generatsiooni puhastusvahenditest – nende imelisest efektiivsusest, keskkonnasõbralikkusest ning ohutusest ja paljust muust…

Olin senini suhtunud igasugustesse ökoloogilistesse puhastusvahenditesse skeptiliselt.

Mõte keskkonnasõbralikest ja täiesti ohututest toodetest mulle kui kokale ja perekonnainimesele loomulikult meeldib, samas olen aga paljusid poodides müüdavaid nn. ökoloogilisi puhastusvahendeid katsetanud varemgi ning eranditult kõigi nende funktsionaalsuses pidanud pettuma.

Pärast Enzypini toodete katsetamist pean tunnistama taas kord, et mu emal oli õigus…!

Joonas Kõrm